tisdag 27 november 2012

Julrea och närmasthåltävling i simulatorn


JULREA SAMT TÄVLING I SIMULATORN       

Helgen den 8-9 december samt helgen 15-16 december kommer vi att ha julrea samtidigt som vi visar upp den nya simulatorn. Vi kommer att ha upp till 70% rea på det vi har kvar i shopen. Vi kommer att rea allt som finns i shopen så passa på att fynda under helgerna.
Det kommer att vara en närmast hål tävling i simulatorn under helgerna där man köper 3 bollar för 30kr. Man får naturligtvis köpa mer än så om man vill. Vinnaren kommer att få sin vinst i timmar i den nya simulatorn.

Lotteri på en kombinerad vagn och bag. Märket är pleasy golf och är som sagt en kombinerad vagn och bag. Passar utmärkt för dig som har skåp på logen eller för dig som reser mycket. 25 kr kostar lotterna för detta. Vinst presenteras efter den 16 dec.

Erbjudande på nybörjarkurs. Under dessa datum kommer du också kunna köpa ett presentkort på nybörjarkurs för 1695kr (ord 1995kr). Jag kommer att starta upp nybörjarkurser under vintern så man kan vara redo att börja spela direkt när banan öppnas. Sprid detta till era nära och kära så vi kan bli fler som spelar golf till sommaren. Det kan även kombineras med medlemserbjudandet på 600kr för medlemsavgift och de är fullvärdiga medlemmar 2013. Totalt 2295kr så får man nybörjarkurs samt medlemskap, vilken julklapp!!

Öppettiderna under helgen kommer att vara 10.00-15.00

Välkomna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar