fredag 26 april 2013

Nyheter

Nu är säsongen snart här, det har gått hejdundrande fort. Vissa av oss är redan igång. Isac och Oscar fortsätter att spela bra. Isac som spelat bra en längre tid nu fick i veckan två fina individuella utmärkelser. Han blev denna säsongs bästa förstaårs student i hela serien samt att han kom med i seriens all star team. En av de tolv bästa spelarna i hela serien. Följ honom på isacgolf.com. Väldigt glad för isacs skull! Oscar spelade förra veckan abbekås open där han startade med en 73:a och sedan föll tillbaka lite dagen efter med en 85:a. Idag spelade han premiären på Nordea Tour på PGA National i bara, Malmö. Oscar inledde med en 75:a på svåra links course som garanterat var svårt uppsatt för dagen. Känns bra att både Isac och Oscar spelar bra tidigt och att två bra grabbar får betalt för bra träning. Isac och Oscar är i mitt tycke också bra ställda mentalt. Jag har försökt att prata mycket om det mentala samt att de redan kan mycket själva. Men det sitter två smarta huvuden på deras unga kroppar vilket är en stor fördel. Hoppas att de kan fortsätta jobba med det tänker och att jag får fortsätta pränta in de i deras huvuden. Fortsätt så grabbar!!

Annars som ni kanske vet så ser banan väldigt bra ut för årstiden. Banan har varit bra två år i rad nu (2011 och 2012) och det ser onekligen bra ut inför detta år med. SO och grabbarna gör ett toppenjobb och man ska veta att om banan blir bra eller inte är inte bara tillfälligheter. Att SO bekämpade greenerna i rätt timing i höstas är inte tur och mycket annat som görs på hans beslut är inte tur. Han är proffs på det han gör och det har fått eko i distriktet då många andra banchefer rådfrågar so vid olika beslut och insatser. Detta tycker jag är mycket kul och han förtjänar beröm!

Nu längtar jag efter att se bollen flyga i set fria. Ska till burvik i helgen med ett gäng träningsflitiga juniorer. Det kommer att ge energi. Och inom kort kommer vi alla att se bollen flyga i det fria på vår bana, Hudiksvalls GK!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar