måndag 15 april 2013

Adam Scott

Värdig vinnare. En kille som är väl värd en major tycker jag. Känns som att han varit med för evigt på touren, en skönsvingare som "aldrig" riktigt fått till det. Att han sedan gjorde det med en lång putter råder det delade åsikter om, men fullt lagligt naturligtvis. Att det var den första australiensaren som vann känns overkligt då de har fostrat grymt mycket bra golfspelare på tourerna runt om i världen. John Blund vann matchen över mig, stort. När Cabrera slog ut på 10:an så vek jag ner mig. Synd, för det var tydligen väldigt spännande på slutet.

Sedan var det nog tur att inte TW vann denna gång efter dropp incidenten. Hade nog blivit ett herrans liv angående detta! Såg under dagen diverse inlägg på Facebook och Twitter från hans tourkollegor. Och de var allt annat än nöjda tongångar.

Idag har vi haft fyra ungdomar på klubben som gjort sitt operation dagsverke där. De samlar pengar genom att utföra tjänster på olika platser. Vi hade Elin, Emma och Frida nere i klubbhuset och på logen och uppe i maskinhallen slet Emil ihop sina pengar. Känns självklart att ställa upp på ungdomarna samt den hjälp pengarna går till. Och töar gör det med.

Snart så!!

Filip

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar